Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar
Paketet skickas med Schenker eller Postnord

Hos FridaFahrman.se har du som kund alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varorna. Du kan välja att returnera hela eller delar av din beställning men du måste själv bekosta returportot.

Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per telefon.


Outlösta paket
Du har 14 dagar på dig att hämta ditt paket när det har anlänt till ombudet. Ej hämtade paket debiteras med 200 kr för att täcka våra kostnader. Vi krediterar dig för varorna.

Retur
Maila alltid innan en retur, för att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt: fridafahrman@gmail.com.

Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses defekt eller om felet ligger hos .

Krav för returvaror:

Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt. Varorna ska vara i samma kondition som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund.

Reklamation/Retur
Vid defekta eller transportskadade varor, kontakta oss snarast vid upptäckten av ett varufel eller en transportskada för reklamation på fridafahrman@gmail.com